Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy tipikus osztály

2012.04.04

 

Egy tipikus osztály!

Egy tök átlagos osztály létszáma nagyjából a 26-tól 32 főig terjed, és ennek megfelelően ingadozik az "alfajok" tagjainak a száma is.

Osztálytörzs:

10-12 fő: az elsődleges megkülönböztető jelük az, hogy nem igazán van nekik. Semmi baj nincsen ezekkel a fiúkkal-lányokkal, csak éppen amolyan átlagosak, ami egyáltalán nem gond, hiszen ilyen is kell. Fiúkon farmer-sportcipő-pulcsi kombináció, de nagyjából a lányok is ezt a vonalat követik. Azt szeretik amit a tévében látnak, azt a zenét hallgatják ami a rádióban megy, magyarán remek felhasználói a fogyasztói társadalomnak.

A "Dívák":  

1-4 fő: az osztály legszebb csajai. Kizárólag a felsőbb évesekkel állnak szóba, ellenben imádják a saját osztályukat lenézni, illetve cseppet sem kendőzve felsőbbrendűség érzetüket kritizálni és következetesen kinevetni a társaikat. Valójában egymás háta mögött egymást is kibeszélik, még sem fordul meg a fejükben, hogy esetleg ne lennének korrektek.

A Rocker srácok:

1-2 fő: Kicsit sem érdekli őket, hogy mi a divat, mindmáig Ossian, vagy Tankcsapda pulcsiban feszítenek, fekete bakancsban, és lehetőség szerint hosszú, ízlésesen zsíros hajjal. 

A vicces lányok:

2-3 fő: ilyen kis hebrencs, kreatív csajszik, akik mindenből viccet csinálnak, és jókat röhögcsélnek az órák közben lényegében bármin. Általában igen jó viszonyt ápolnak a következő tétellel.

A kúl srácok:

1-3 fő: az osztály bohócai. Az órákat a baromságaikkal színezik, de ennek majdnem mindenki örül, hiszen így egy kicsit szórakoztatóbbá válik a nyers tanmenet. Akik nincsenek kibékülve velük, azok általában a tanárok és a következők:

Stréberek:

4-5 fő: nem baj az, hogy szeretnek tanulni, de valójában nem az érdeklődés hajtja őket, hanem valami megmagyarázhatatlan teljesítmény kényszer. Az ő szájukból hangzik el a legtöbbször, hogy "Maradjatok már csendbe!" és ők azok akik nem nagyon segítenek, ha dolgozatírás közben esetleg némi információra lenne szükséged. 

A pár:

2 fő: tényleg szinte minden osztály kötelező tartozéka egy szerelmes pár, akik második gimitől negyedikig együtt vannak, majd érettségi után úgyis szakítanak, de ez addigra már senkit nem érdekel.

A sportoló:

1 fiú, 1 lány: akik egy kicsit csöndesebbek, hiszen suli előtt-után edzés az életük, emiatt az órákon inkább okosan figyelnek, hogy a tanulásra fennmaradt igen kevés idejüket.

A szervező:

1 fő: aki szedi az osztálypénzt, és a kirándulások, közös programok odaadó szervezője. Általában a tevékenysége ellenére nem egy kifejezetten népszerű személy, pedig csak jót akar, de valamiért nem igazán jó fej. 

Dundika:

1 fő: Legyen az akár fiú, akár lány, de minden osztályban van egy igazán kikerekedett, telt egyén, aki egy kicsit visszahúzódóbb, és fel van mentve a tesi óra alól.

A szép:

1 fiú, és egy lány: Az osztály jó pasija, és jó csaja. Mindenki szerelmes beléjük, és egy kicsit mindenki szeretne olyan lenni mint ők. Az is igen sűrűn megesik, hogy a már említett pár pont belőlük tevődik össze.

Emo:

2-3 fő: Az osztály lelkizősebb szegmense, akik tudják, hogy már nem divat a Tokio Hotel, mégis Bill Kaulitz-hoz intézik az imáikat, és rituálisan vágnak szenvedő arcot bármi is történjen.

Művész:

1-2 fő: Akik elvannak a kis világukban, és a művészeti irányzatok valamelyikében jeleskednek. Öltözködésükben eredetiek, nem riadnak vissza attól, hogy valami olyan göncöt rántsanak magukra, ami teljesen eredeti és nem divatos. Annyira vannak képben az aktualitással, hogy számukra a Tokio Hotel egy japán vendéglátóipari egység, és Fluor csak egy kémiai vegyület.

Ezek alapján össze tudod rakni az osztályodat? Próbáld meg.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.